Відома українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі Instagram артистка виклала нове фото, на якому позує на сцені у світлі софітів.

На фотографії, що з'явилися в записі Ані Лорак, вона постала на огляд публіки в дивному образі, на сцені. На фото видно тільки силует співачки в сріблястому вбранні й камеру, яка її знімає. При цьому зверху на сцену направлені десятки софітів, які освітлюють силует. Схоже Лорак знімає новий кліп на нову пісню, принаймні саме такий висновок можна зробити з підпису до фото, який залишила співачка.

"Ми готуємо для вас неймовірну, щиру пісню, виткану з моїх почуттів", - написала Ані Лорак у підписі до фото. Але найбільше уваги шанувальників привернула геолокація Києва, яка зазначена у публікації. Як відомо, співачка останнім часом гастролює російськими містами, і в Україні з'являється досить рідко. Так що фото з Києва дійсно спантеличило шанувальників зірки.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Шанувальники не змусили себе чекати і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Так, найвідданіші фанати засипають Лорак компліментами в коментарях, але деякі все ж відзначили, що артистка постаріла, а її намагання зберегти молодість тільки псує її природну красу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Ані Лорак приміряла образ MARUV. Зірка опублікувала у своєму Instagram нове фото, на якому постала на огляд публіки в дуже пікантному образі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.