У вівторок, 2 квітня, помер сьомий актор, який брав участь у зйомках російського серіалу «Вулиці розбитих ліхтарів». Про це повідомляє Политека.

Так, 60-річний Олександр Васильєв помер після важкої хвороби. Актор відомий за ролями в серіалах «Вулиці розбитих ліхтарів» і «Бандитський Петербург». Ще він брав участь у проектах «Особливості національного полювання», «Агент національної безпеки», «Чорний ворон». Поки що справжня причина смерті Олександра невідома.

Низка загадкових смертей акторів з культового серіалу розпочалася два роки тому. Тоді всього трохи більше ніж за півроку померло шестеро артистів. Першим помер актор театру Ленсовета Сергій Кудрявцев у листопаді 2017 року на 57-му році життя після важкої хвороби.

Через місяць з життя пішов Микола Годовіков, який також грав у серіалі. Акторові було 67 років, він страждав від онкологічного захворювання.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У квітні 2018 році загинув ще один актор «Вулиць розбитих ліхтарів» Володимир Tикке. Йому було 74 роки.

Наступним став перший радянський мім Борис Агешин, який помер у квітні у віці 78 років, актор теж знімався в серіалі. А влітку, 9 червня, стало відомо про смерть актриси Тетяни Малишицької. Їй було 57 років, і вона теж грала у «Вулицях розбитих ліхтарів». Причиною відходу з життя актриси стала тривала хвороба.

20 червня був знайдений мертвим у Петербурзі 67-річний грузинський актор Юрій Ароян. Зі слів сусідів, він зловживав алкоголем. Раніше артист знімався в цьому серіалі.

Нагадаємо, що Олександр Васильєв буде похований на Смоленському кладовищі в середу, 3 квітня.

Як повідомляв портал Знай.uа, 31 березня помер Вацлав Сигізмундович Мошинський. Він був доцентом ХНТУ, Художником Міжнародної Асоціації фотомистецтва, почесним членом Національної спілки фотохудожників України.

Також портал Знай.uа писав, що 29 березня з життя пішла відомий французький режисер і сценарист Аньєс Варда. Їй було 90 років. Знаменита постановниця померла від ускладнень після онкологічного захворювання.