Шоу "Холостяк" з красенем Микитою Добриніним у розпалі - глядачі вже побачили чотири випуски романтичного реаліті. Однак, їх не покидає питання про те, кого ж в кінці-кінців вибере харизматичний телеведучий. Передає Clutch.

Від ефіру до ефіру пристрасті на шоу "Холостяк" розпалюються. У боротьбі за серце героя дівчата влаштовують скандали, сцени ревнощів і навіть порушують правила. Однак, Добринін поки що не вибрав однозначну фаворитку.

А у вівторок, 2 квітня, на своїй офіційній сторінці в Instagram холостяк вирішив привідкрити завісу таємниці навколо свого сімейного стану. Він показав, як і з ким живе після проекту.

Як виявилося, Добринін переїхав у розкішну квартиру в Києві і проговорився, що буде жити сам.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Черговий важливий етап мого життя. День почався з безладу-коробок-навантаження-перевезення. І ось: я і мій нова барліг. Тепер все з чистого аркуша", — написав холостяк.

Як виявилося, на превеликий жаль для всіх фанатів шоу, на проекті "Холостяк" Микита Добринін не зміг знайти свою справжню обраницю. Правда, для українок така новина виявиться швидше позитивною, адже у них з'явився шанс.

Нагадаємо, у четвертому випуску романтичного реаліті-шоу "Холостяк-9" на СТБ було чимало пристрастей і навіть розгорівся перший серйозний скандал. Проект же на цьому тижні покинули відразу дві учасниці.

Раніше Знай.uа повідомляв, після третього ефіру дев'ятого сезону романтичного реаліті "Холостяк" (СТБ) покинули одразу три учасниці: Юля, Кароліна і Ліля. Кожна з них пішла з проекту після розмови тет-а-тет з Микитою Добриніним.

Також Знай.uа писав, головний герой дев'ятого сезону реаліті-шоу "Холостяк". Микита Добринін дав перше інтерв'ю. Новий Холостяк розповів, чому вирішив брати участь у проекті, а також поділився одкровеннями про минулий шлюб.