Колишні чоловіки покійної співачки Юлії Началової не можуть поділити спадок - квартиру, яка купувалася доньці Вірі. Футболіст Євген Алдонін сподівається, що хокеїст Олександр Флоров відмовиться від своєї частки у житлі.
Колишній чоловік Началової Євген Алдонін заявив, що хоче уникнути судових розглядів з приводу квартири з Олександром Фроловим. За словами Євгена, він збирався забрати 12-річну доньку Началової Віру в свою сім'ю. Однак, дівчинка відмовилася, і вирішила жити з бабусею і дідусем, до яких звикла.

Євген Алдонін і Юлія Началова

На російському ток-шоу Алдонін заявив, що його турбує доля квартири, яку він подарував артистці перед весіллям. Пара вирішила перед одруженням купити нерухомість для майбутньої дитини. На жаль, через 7 років шлюбу Началова пішла до хокеїста Олександра Фролова.

Фролов та Началова не були офіційно одружені, але співачка переписала на нього частину квартири.

Юлія Началова
Юлія Началова

Раніше повідомлялося, що колишній чоловік відомої російської співачки Юлії Началової, яка нещодавно померла, вперше відверто розповів про розлучення. Євген Алдонін в ефірі програми "Привіт, Андрій" на телеканалі "Росія 1" заявив, що причиною розлучення став хокеїст Олександр Фролов.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Це життя. Вона зустріла Олександра Фролова в Америці. Я це пережив, я це прийняв. Ми розлучилися". Євген Алдонін

Юлия Началова
Юлия Началова

Екс-чоловік співачки прокоментував ситуацію з позовом з приводу квартири від хокеїста Олександра Фролова, який був цивільним чоловіком виконавиці.

Нагадаємо, російській співачці Юлії Началовій, яка трагічно померла 16 березня, не дадуть посмертне почесне звання заслуженої артистки Росії.

Раніше Знай.uа повідомляв, перший чоловік Началовоъ Дмитро Ланський обрушився з критикою на її "горе-піар-менеджерів". Реакція помічниці артистки не змусила себе чекати.

Також Знай.uа писав, екстрасенс Маріанна Абравітова переконана, що життя доньки Юлії Началової Віри складеться якнайкраще. На думку Абравитової, своє життя Віра Алдоніна пов'яже з творчістю. Можливо, стане актрисою.