Актриса студії "Квартал 95" Олена Кравець в інтерв'ю розповіла подробиці про те, як в її житті виник важкий вибір.

Про це стало зрозуміло із інтерв'ю "Відверто з Машею Єфросініною".

За словами Олени Кравець, про свою першу вагітність вона дізналась на самому початку роботи в студії "Квартал 95". Вона також розповіла, що коли доньці Маші виповнилося 10 місяців, артистці довелося зробити важливе рішення пов'язане з Володимиром Зеленським.

Як повідомила Кравець, в той момент їй зателефонував Зеленський і попросив переїхати з колективом до них у Київ. Олена розповіла, що її мама порадила їй погодиться і їхати в Київ.

"І я розплакалася, і Маша почала плакати. Це були найскладніші 8 місяців, коли я була відсутня", - розповіла Олена Кравець.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Зі слів артистки вона сильно хвилювалася, що не могла постійно бачитися з дочкою, і навіть зараз відчуває провину перед нею за той випадок. Але зараз дочка Маша підросла і вже розуміє, що мамі іноді необхідно їхати.

Варто нагадати, що кандидат у президенти України Володимир Зеленський заявив, що готовий до дебатів та висунув чинному президенту України та своєму опоненту на виборах 2019 умови, за яких вони мають відбутися.

"Звертаюсь до Петра Порошенка. Ви кличете мене на дебати. Мріяли, що я втечу, відморожуся, заховаюся? Ні, я це не ви у 2014 році. Я приймаю виклик. Ось мої умови: чекаю вас тут, на НСК "Олімпійський". Дебати відбудуться перед народом України", - сказав Зеленський.

Нагадаємо, народна депутатка від партії "Блок Петра Порошенка" Марія Іонова заявила, що президент Петро Порошенко не буде влаштовувати дебати з іншим кандидатом у президенти Володимиром Зеленським на стадіоні у Києві.

Як повідомляв "Знай.ua", екс-міністр фінансів Олександр Данилюк може стати міністром закордонних справ у разі перемоги Володимира Зеленського у другому турі президентських виборів.

Також "Знай.ua" писав, що у команді кандидата в президенти України Володимира Зеленського відповіли, якою мовою буде розмовляти майбутній гарант, якщо у другому турі виборів переможе лідер "ЗеКоманди". Так, він почне розмовляти виключно рідною українською мовою.

Порошенко зраджував армію - Arty Green. Чому військові голосують за Зеленського