Буквально днями відома компанія Warner Bros. Entertainment показала перший трейлер довгоочікуваного фільму «Джокер». Картина розповість передісторію найсерйознішого ворога Бетмена.

В головній ролі буде американський актор Хоакін Фенікс. Режисер і сценарист стрічки — Тодд Філліпс, який зняв фільм «Впритул» та трилогію «Мальчишник».

Дія фільму відбувається в 1980 роках. Клоун Артур Флек (Хоакін Фенікс) після довгої відсутності приїжджає в Готем, щоб подбати про мати і спробувати побудувати кар'єру комедіанта. Флек якимось чином пов'язаний з впливовою родиною Уейном, один із членів якої пізніше стане супергероєм Бетменом.

Поступово Артур Флек зливається з образом похмурого клоуна і стає відомим злочинцем на прізвисько Джокер.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Раніше ми писали про те, що в соцмережах були опубліковані фотографії зі знімального майданчика кінокартини "Джокер". Головна роль у стрічці дісталася Хоакіну Феніксу. На викладених знімках можна помітити головного героя, який вже близький до того, щоб стати божевільним злочинцем, і клоуна.

Нагадаємо, що голлівудська актриса Марго Роббі опублікувала у своєму Instagram новий знімок в образі Харлін Квінн. Марго Роббі побудувала по-справжньому запаморочливу кар'єру з десятком номінацій на Оскар. Однак, її найвідоміша роль — божевільна подружка Джокера у фільмі Загін самогубців.

Як повідомляв портал Знай.uа, зовсім недавно режисер нового фільму про Джокера Тодд Філіпс опублікував відеоролик з актором Хоакіном Феніксом в образі Джокера. Новий образ Джокера відрізняється від звичного, новий персонаж - з білим обличчям і зеленим волоссям.

Також портал Знай.uа писав, що в мережі опублікували перші фото зі знімального майданчика, включаючи знімки актора Хоакіна Фенікса в ролі суперлиходія Джокера. Творцями фільму було анонсовано, що новий "Джокер" про лиходія з Всесвіту DC Comics вийде на екрани 4 жовтня 2019 року.