Нещодавно стало відомо, що дочка культової американської співачки Мадонни, 22-річна Лурдес Леон стала обличчям нової колекції, яку Жан-Поль Готьє створив спільно з відомим молодіжним брендом Supreme. Яскраві фотографії моделі в незвичайному образі сама Мадонна опублікувала в соціальній мережі Instagram.

Жан-Поль Готьє

Так, на фотографії дівчина позує в білому топі, цегляного кольору піджаку "унісекс" і штанах з оригінальним принтом. Варто відзначити, що на розмитому малюнку на брюках - зображення панка у футболці “F**k racism” (“До біса расизм”). Пояс моделі прикрашає ремінь з масивною пряжкою з назвами обох брендів.

Також повідомляється, що вже 11 квітня у продаж надійде нова колекція для жінок і чоловіків, створена американським streetwear-брендом у співпраці з французьким будинком моди Jean Paul Gaultier.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, що 25 лютого Леді Гага отримала свій перший "Оскар" за найкращу пісню. Таку високу нагороду принесла співачці композиція Shallow, яку Леді Гага виконала разом актором Бредлі Купером у фільмі "Зірка народилася". Взявши статуетку у руки, співачка розплакалася, і подякувала "всіх і кожного", хто знаходився в залі.

Як повідомляв портал Знай.uа, американська поп-співачка може не виступити на Євробаченні 2019 в якості запрошеної зірки. Навколо музичного шоу вибухнув новий скандал. У травні цього року міжнародний пісенний конкурс Євробачення пройде в 2019 столиці Ізраїлю Тель-Авіві.

Також портал Знай.uа писав, що легендарна американська співачка Мадонна планує виступити на пісенному конкурсі Євробачення в ізраїльській столиці. Відомо, що її присутність на заході обійдеться в один мільйон доларів. Такий гонорар 60-річній артистці заплатить ізраїльсько-канадсько-єврейський мільярдер Сільван Адамс.