Відома українська співачка MARUV заспівала на дні народження російського продюсера Йосипа Пригожина. Про це передає Clutch.

Як відомо, українська співачка MARUV виграла Нацвідбір на Євробачення 2019, але відмовилася від участі. Замість цього артистка вирішила відправитися на гастролі в Росію. У країні-агресорі аристка зустрілася з фанатами і виступила на дні народження Йосипа Пригожина, продюсера співачки Валерії.

Так, 2 квітня в московському готелі Hyatt Regency Moscow Petrovsky Park проходився захід на честь 50-річчя Пригожина. Варто відзначити, що продюссеру і його дружині заборонений в'їзд на територію України і Латвії через підтримку анексії Криму та агресії на Донбасі.

На дні народження Йосипа, крім MARUV, побували й інші зірки шоу-бізнесу, які є небажаними гостями в Україні. Серед них Яна Рудковська, Інна Малікова, Микола Басков, Наташа Корольова та інші.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше повідомлялося, що популярна українська співачка, переможниця Нацвідбору пісенного конкурсу Євробачення-2019 Анна Корсун, більш відома як MARUV, похвалилася кадром з яскравої фотосесії, позуючи у чорній напівпрозорій водолазці і латексних рукавичках на жовтому тлі. Так артистка описала свій настрій досить дивною фразою, вирішивши, що філософствує.

"Філософія дня: «Скроні в лещата, соски в шкарпетки»", - лаконічно підписала MARUV.

Нагадаємо, легендарна американська співачка Мадонна планує виступити на пісенному конкурсі Євробачення в ізраїльській столиці.

Раніше Знай.uа повідомляв, переможниця українського Нацвідбору на "Євробачення 2019" MARUV показала нове пікантне фото.

Також Знай.uа писав, MARUV по приїзду з Тель-Авіва спіткав неприємний казус. Її пограбували в українському аеропорту Бориспіль, коли співачка поверталася з концерту з Тель-Авіві.