Відома зіркова тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила яскраве фото з одного з тренувань і розповіла, як насправді прибрати живіт. Як виявилося, вправ на прес недостатньо, а спочатку потрібно з'ясувати причину обвислих м'язів і виключити з харчування фастфуд.

"Всі люблять качати прес, щоб живіт став пласким, але важливо розуміти, що жир на животі залежить від їжі і від постави не менше, ніж від скручувань!
ЯКЩО Ви всі пункти не виконаєте, то він не може бути пласким і тут кесарів не кесарів ніякого не має значення ;) Отже, якщо я хочу плаский живіт:
✅1. Налагодити харчування, прибрати фаст-фуд, солодкі напої, їжу постійну( весь час щось хапаю), надлишок жиру і солодощі, алкоголь.
✅2. Встати до стіни спиною і порівняти позицію зі своєю звичною поставою( поперек не прогинати, а наблизити до стіни) постояти 1 хвилину.
✅3. Подумати про вправу Кегель. Підтягнути анус вгору і подивитися ще раз на живіт! Втягнувся? Займайтеся внутрішніми м'язами.
✅4. Качніть прес, якщо пройшли перед цим і тоді плаский живіт ваш❤️🌟", - розписала Луценко. Фолловери не пройшли повз: "Відмінний пост👏 ! І вправа "вакуум" працює в цій сфері.", "Про внутрішні м'язи - не знала, що впливає 🙈🙈🙈", "Я в захваті від вас! 💜👏👏👏", "Спасибі Вам!Завжди викладаєте корисні пости!!!".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Аніта Луценко записала відео, за допомогою якого можна вирівняти поставу і зробити ноги стрункішими. Тренування займе всього 5 хвилин.

Також знаменитість брала участь у популярному українському шоу "Танці з зірками", так що вирішила не тільки навчитися новому, але і навчити своїх фоловерів. Так, Аніта і її партнер Олександр Прохоров записали на відео коротеньке тренування.

А ще тренер поділилася рецептом корисних лінивих вареників.