Зірковий тренер Аніта Луценко дала ексклюзивне інтерв'ю clutch.ua, в якому розповіла, що їсть вночі, як ставитися до критики, що буде говорити дочці у разі буллінга, а також чим буде займатися найближчим часом.

Героїнею інтерв'ю стала гарна спортсменка, незалежна особистість, улюблена мама і жінка – Аніта Луценко.

Аніта Луценко розповіла, що її найбільше радувало і засмучувало до 30 років.

Для мене саме свобода вибору має величезне значення, навіть більше, ніж успішний бізнес, який вимагає моєї повної самовіддачі. Тому я зробила такий висновок: думка людей – це добре, але думка їх, а життя – моя. Це і є мій вибір – бути щасливою і робити те, що я хочу, а не те, що від мене очікують

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще
Також Аніта поділилася життєвими моментами, які змінили її життя. Одною з таких була "обітниця мовчання".

"21 день мовчання, наприклад, вивертає все життя. Я б навіть сказала так: третій день – повертає, чотирнадцятий – розгортає, а двадцять перший – вивертає. І під час кожного етапу ти думаєш: "О боже, на третій день я все зрозуміла". А на 14-й: "Слава богу, що я не перестала мовчати на третій, тому що найцікавіше відбулося на десятий день. А на 21-й день розумієш: якщо помовчати ще 30 діб, всі висновки перетворяться в "фігню".
Тренер розповіла, що жінка не має собі відмовляти у хвилинці вільного часу.

"Це те, що не можна купити за гроші, але саме це найбільше необхідно кожній жінці – особливо, якщо вона вже мама".
Також Луценко розповіла, що думає про хейтерів в інтернеті.
"Я можу просто заблокувати людину, який паскудить, і навіть не згадаю, як його або її звуть. Але, швидше, залишу коментар, як є. Я не авокадо, щоб усім подобатися. Для мене чужа думка не має ніякого значення. Але сенс в тому, що люди повинні бути трохи уважнішими один до одного, повинні поважати кордони людини, її право бути собою, можливо, не відповідати загальним ідеалам".