Не секрет, що знаменитості частенько беруть собі псевдоніми, щоб створити собі яскравіший та оригінальний образ. Але які справжні імена найвідоміших голлівудських зірок та чому саме на них вони зупинили свій вибір.

Демі Мур – Деметрія Джин Гайнес

В самому початку кар'єри (ще до зустрічі з Брюсом Віллісом), Деметрія була одружена з маловідомим актором Фредді Мура. Їх шлюб розпався через кілька років. Більше зірка про чоловіка не згадувала, єдине відлуння про колишні стосунки залишились у прізвищі . До речі, так їй порадили продюсери.

Демі Мур

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Хелен Міррен — Олена Лідія Миронофф

Справжнє ім'я Хелен – Олена Василівна Миронофф. Британка виявилася спадкоємицею російських графів – її дід служив у Російському урядовому комітеті в Лондоні і після революції вважав за краще залишитися в Сполученому Королівстві. Нове ім'я майбутня знаменитість отримала ще в ранньому дитинстві. Батько підробив документи, щоб не виділятись серед британського народу.

Хелен Міррен

Брюс Вілліс – Уолтер Бруно Вілліс

Тактак, брутального героя "Міцного горішка" насправді звуть Уолтер. Свою кар'єру актор починав з театральних підмостків і його агент порадив змінити ім'я на більш просте.

Брюс Вілліс

Леді Гага – Стефані Джоанн Анджеліна Джерманотта

Було б проблематично відповідати на запитання "Яка твоя улюблена співачка", якщо б мова йшла про Стефані Джоанн Анджеліні Джерманотта. Словосполучення "Леді Гага" придумав продюсер співачки, взявши похідну від пісні групи Queen Radio Ga-Ga. Однак не відомо, чому саме цей хіт обрали. Існує версія, що співачка колись копіювала рухи свого кумира.

Леді Гага

Вин Дизель – Марк Вінсент

У 17 років актор сам придумав собі псевдонім. Саме в цьому віці він вступив до коледжу Хантер на факультет англійської словесності, де почав писати перші сценарії. В одному зі своїх інтерв'ю знаменитість зізнався, що йому його справжнє ім'я ніколи не подобалось, крім того, воно надто інтелігентно звучить.

Він Дизель

Лана Дель Рей – Елізабет Грант

Дівчина вирішила позбавитися від цього імені, тому що вважала його не вдалим для образу "ретро-діви". Ім'я Лана вона запозичила у своєї улюбленої виконавиці Лани Тернер, а прізвище Дель Рей – у першій прийшла в голову марки автомобіля Ford Del Rey.

Лана Дель Рей

Кеті Перрі – Кетерін Елізабет Хадсон

Тут історія коротка: співачка скоротила ім'я, щоб його було простіше запам'ятати, а прізвище взяла у матері – в Голлівуді вже є одна Хадсон (актриса Кейт Хадсон).

Кеті Перрі

Ніколас Кейдж – Ніколас Кім Коппола

Ніколас був у родинних стосунках з культовим режисером Френсісом Фордом Копполою і змінив своє прізвище, щоб уникнути будь-яких звинувачень "покровительство". Він "позичив" прізвище у двох своїх кумирів: композитора Джона Кейджа і героя американських коміксів Люка Кейджа.

Ніколас Кейдж

Наталі Портман – Наталі Хершлаг

Прізвище зірка взяла у своєї бабусі після скандалу з родичами, які були проти її зйомок у французькому культовому фільмі "Леон". Її консервативні родичі навіть вважали, що вона осоромить родину Хершлаг.

Наталі Портман

Мерилін Менсон – Брайан Х'ю Уорнер

Як ім'я так прізвище вигадані. Зірка вважав, що справжнє ймення не підходило до його ексцентричного образу. Артист зупинився імені знаменитої голлівудської акторки, а прізвище – у маніяка-вбивці Чарльза Менсона.

Мерилін Менсон

Софі Лорен – Софія Віллані Чіколоне

Спочатку актриса знімалася під псевдонімом Софія Ладзаро. Актриса вважала своє призвище, яке їй дали при народження, надто провінційним. Згодом її чоловік наполягав на зміні приізвища Ладзаро на Лорен (так називалися його улюблені сигари).

Софі Лорен

Чак Норріс – Карлос Рей Норріс

Прізвисько "Чак" актор отримав в роки служби у військово-повітряних силах США. Потім цей псевдонім причепився до нього і в кінокар'єрі.

Чак Норріс

Елтон Джон – Рэджинальд Кеннет Дуайт

Елтон Джон – це злиття імені та прізвища двох його улюблених музикантів – джазового музиканта Елтона Діна і блюзового виконавця Джона Болдрі.

Елтон Джон

Нагадаємо, Тіна Кароль потішила шанувальників весняним образом.

Як повідомляв портал Знай.ua, з нагоди дня пам'яті Курта Кобейна шанувальникам показали архівні відео.

Також Знай.ua писав про те, що Наталя Могилевська проміняла Яму на бородатого красеня.