Відома українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі Instagram артистка виклала фото, на якому позує на червоній доріжці церемонії російської премії "Жара", яка проходила у Москві.

Ані Лорак

На фотографії, яка з'явилася в записі Ані Лорак, вона постала на огляд публіки у відвертому образі. На ній чорний комбінезон з пишними штанинами і відвертим декольте, яке ледь утримує пишні груди. Волосся зірки розпущене, на її обличчі яскравий вечірній макіяж, а у вухах довгі сережки з камінням. Співачка позує у фотозоні і тримає в руках статуетку, яку отримала на премії. У підписі до фото зірка розповіла шанувальникам про цю нагороду.

"Шоу Діва отримує нагороду, як найкраще шоу 7-ий раз! СПАСИБІ моїй найкращій команді @anilorak_team! Геніальному режисерові @olegbodnarchuk і моїй міжнародній команді @anilorak_team @ilyapiotrovsky @blackout_msk #шоуДива – Ода жінці! Це те, що залишається з тобою назавжди. Спасибі премії «Жара» @zharatv #жараmusicawards #премияжара #шоудива", - написала Ані Лорак.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Ані Лорак

Шанувальники не змусили себе чекати і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Так, найвідданіші фанати засипають Лорак компліментами в коментарях, але деякі все ж відзначили, що артистка постаріла, а її намагання зберегти молодість тільки псує її природну красу. Інші ж пишуть привітання і слова захоплення Лорак, а російські фанати пишаються "своєю" зіркою.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Ані Лорак приміряла образ MARUV. Зірка опублікувала у своєму Instagram нове фото, на якому постала на огляд публіки в дуже пікантному образі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.