Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала нове відео, яким анонсувала свій влог на YouTube.

У короткому ролику, який опублікувала телезірка, вона показала найяскравіші моменти свого влогу, який вже залила на YouTube. У ньому Леся Нікітюк показала свої пригоди в єгипетському Шарм-ель-Шейху, де нещодавно відпочивала. Варто відзначити, що це вже другий епізод з Єгипту, який Леся показала шанувальникам. За кілька хвилин влог телезірки зібрав вже понад три тисячі переглядів, а після публікації анонсу в Instagram їх буде ще більше.

Напевно, найгарячішим моментом цього влога стали кадри, де Леся Нікітюк спускається з екстремальної гірки в аквапарку. Там вона і кричить, і показує непристойні жести, схоже, їй було дійсно страшно. Також у влозі телеведуча показує готель, відвідує пінну вечірку, ходить на екскурсію до пірамід і стародавніх гробниць, одним словом, розважається як може.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

У підписі до відео в Instagram Леся Нікітюк написала: "Хлопці новий Влог вже на моєму #youtube. Підписуємося!!!Всім гарних вихідних (посилання в профілі) #лесяникитюк #pyramids #egypt #cairo #хтопротиблондинок2019". А у підписі до відео на YouTube вона написала таке: "Ну що, настав час глянути на продовження наших Єгипетських пригод, це було весело, просто повірте і дивіться". Шанувальники не пройшли повз цього відео і почали активно обговорювати. Фоловери засипають Нікітюк компліментами і побажаннями, а деякі завалюють питаннями про подорож в Єгипет.

Нагадаємо, яскрава Леся Нікітюк затьмарила Карпати зеленою шубою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.