Зі смертю жартувати не варто, але деякі зірки не проти висловитися про власну кончину.

Деякі цитати лякають, смішать і віддають дивиною.

Елтон Джон

Елтон Джон
Елтон Джон

Під час свого виступу на конференції з питань Сніду у 2012 році Елтон Джон раптово зізнався. Він розповів, що СНІД міг забрати його життя ще в дев'яності.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Пані та панове, ні при якому разі я не повинен був виступати сьогодні перед вами, заявив співак. — насправді я давно повинен був лежати під землею на глибині два метри в дерев'яному ящику. За всіма законами логіки я зобов'язаний був заразитися ВІЛ в 1980-і, а померти від нього в 1990-е, як Фредді Мерк'юрі, як Рок Хадсон, як багато ваших і моїх друзів, близькі люди".

Бред Пітт

"Я не стільки боюся старості, скільки того, як саме я піду", — сказав Бред Пітт в одному з інтерв'ю в 2008 році. Актор розмірковував, яким способом йому хотілося б піти з життя. "Вогонь і тісні простори мене не приваблюють. Акула була б цікавою ідеєю", — говорив знаменитий актор.

Леонід Якубович

Леонід Якубович славиться чудовим почуттям гумору, тому на фейкові новини реагує іронічно. У розмові з омськими журналістами після церемонії вручення премії "Народний герой" в 2016 році, телеведучий сказав: "Якщо ви читаєте інтернет, то я здивований, що ви на сьогоднішнє інтерв'ю прийшли без квітів. Сьогодні 40 днів, як я помер. Можете прочитати, у мене був інфаркт, причому це четвертий раз".

Тупак

Тупак

Тупак Шакур належить тим знаменитостям, які змогли передбачити власну кончину. У 1994 році, відповідаючи на питання журналістів, що чекає його в майбутньому, хіп-хоп виконавець відповів: "У кращому випадку я буду просто лежати на кладовищі. А в гіршому — моє тіло перетворять на порох і викурять друзі". Все збулося: в 1996 році Тупак був застрелений, а пізніше приятелі дійсно викурили його прах.

Вуді Аллен

Вуді Аллен

Вуді Аллен один з тих, хто не боїться ігор зі смертю. Режисер з посмішкою говорить про власну смерть. До того ж, він не раз зізнавався, що іноді думає про суїцид.

"Іноді я думаю про самогубство. Але я такий невезучий, що і це, напевно, було б тільки тимчасовим рішенням", заявив одного разу Аллен.

Ігор Тальков

Ігор Тальков
Ігор Тальков

Ігор Тальков заздалегідь був упевнений в тому, що його життя закінчиться передчасно. "Не бійтеся. Поки ви зі мною, ви не загинете. Мене вб'ють при великому скупченні народу, і вбивцю не знайдуть", — говорив Тальков.

Він помер у 1991 році. Тальков був застрелений з револьвера під час концерту зірок радянської естради в Палаці спорту "Ювілейний" в Санкт-Петербурзі.

Нагадаємо, Розкрита сімейна драма Кіта Флінта

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Божена Ринська хотіла покінчити з собою слідом за чоловіком

Також "Знай.ua" писав про те, що Дочка легендарного співака намагалася вчинити самогубство