Одна з найуспішніших артисток сучасності Адель розповіла сумну правду про свою сім'ю. Хоча гонорари жінки здаються звичайній людині захмарними, а її альбоми продаються багатомільйонними тиражами, все ж, життя співачки виявилася не таким солодким, як може здатися на перший погляд.

Західним журналістам вдалося з'ясувати, що батько Адель працює в службі таксі Yodel. За даними британського таблоїду The Sun, 55-річний чоловік щодня заробляє від 50 до 100 фунтів стерлінгів, що не так вже і багато для життя в Сполученому Королівстві.

Варто відзначити, що Марк залишив матір Адель — Пенні — коли майбутній співачці було всього три роки і майже не брав участі у її вихованні. До недавнього часу Марк Еванс багато випивав і страждав від алкоголізму.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Саме тому успішна Адель практично не підтримує зв'язок зі своїм рідним батьком. Одного разу вона пообіцяла, що той не почує від неї жодного слова.

Що стосується самої поп-зірки, то зараз у її житті все добре, вона зайнята записом нового альбому в Нью-Йорку.

Нагадаємо, що напередодні відбулася церемонія CinemaCon Awards в Лас-Вегасі, куди разом з безліччю селебріті першого ешелону прибула культова актриса Шарліз Терон.

Наголошується, що 43-річна зоряна акторка з'явилася на червоній доріжці зі своїм партнером по комедійного фільму "І ще парочка" Сетом Рогеном. На світському заході вони отримали нагороду від Національної асоціації власників кінотеатрів як кращі комедійні актори року.

Шарліз Терон

Раніше ми писали, що Анджеліна Джолі стала все рідше з'являтися на публіці. Причиною цього ввжається гучне розлучення з Бредом Піттом і постійні судові тяжби з питань опіки над дітьми.

Як повідомляв "Знай.uа", днями деякі ЗМІ, посилаючись на близьке до Бреду Пітту джерело, заявили, що популярний актор дуже шкодує про розрив з Дженніфер Еністон.

Також "Знай.uа" писав, що знана актриса Дженніфер Еністон, до свого п'ятдесятиріччя, знялася в оголеній фотосесії в обнімку з чоловіком. На святкування було запрошено друга Дженніфер Кріс Макміллан.