У неділю, 7 квітня, харизматичний учасник студії "Квартал 95", шоумен і гуморист Євген Кошовий відзначає своє 35-річчя. Зараз він є одним з медійних і найпопулярніших коміків країни, згадаймо, з чого почався його шлях до слави.

Шоумен Євген Кошовий народився в маленькому містечку Харківської області. Батько був котельщиком, а мама – вихователькою дитячого садка. Вони переїхали в місто Алчевськ Луганської області у 1989 році.

З дитинства Євген мріяв стати артистом, співаком. Він навчався в музичній школі, грав на саксофоні і грав у шкільних театральних постановках.

Після школи, в 2000 році, Кошовий поступає до Луганського коледжу культури на акторський факультет. І з першого курсу починає грати в студентській команді КВН "Кого покликати?". У складі команди КВК "Ва-Банк" грав з 2001 по 2005 рік.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Вперше налисо шоумен поголився в 2001 році для того, щоб зобразити на сцені Олександра Розенбаума і співака Вітаса. Кошовий розповів, що волосся у нього були русяве і жартує, що після того, як він вперше поголив їх, вони так і не відросли.

"Моя перукарня — у моїй ванній кімнаті… Дзеркало, верстат — і вперед! Займає 40 хвилин з душем", - відверто зізнається комік.

Після того лисина стала візитною карткою артиста і частиною його образу. Важко зараз уявити собі шоумена в інших амплуа.

Раніше повідомлялося, що український гуморист, учасник Студії "Квартал 95" Євген Кошевой розповів, що скоро цілком можливо українці його побачать на новій посаді, яку йому запропонував кандидат Володимир Зеленський після виборів.

Нагадаємо, Зеленський витягнув Кошового з ліжка для важливої місії.

Як повідомляв Знай. ua, нестримна радість Кошового вбила наповал бабусь на виборах.

Знай. ua писав, що Зеленський виділив Кошовому особливу посаду.