Нещодавно відому співачку та актрису Дженніфер Лопес помітили в Нью-Йорку, де зараз панує дощова весняна погода. 49-річна зірка вразила строгим та водночас стильним образом.

Американська виконавиця вибрала для свого виходу образ, який точно варто повторити: укорочені брюки з делікатними лампасами вона доповнила розкішною блузою кольору слонової кістки з гофрованим ліфом.

Дженніфер накинула зверху укорочений жакет — ідеальний предмет гардероба для тих, хто хоче підкреслити талію. Вихід завершили ботильйони з гострими носами та сумка Chanel моделі Boy. Волосся Джей Ло зібрала у тугий пучок.

Раніше повідомлялося, що Дженніфер Лопес оголосила про заручини, це сталося 10 березня. Її коханим став 43-річний баскетболіст Алекс Родрігес, який запропонував їй одружитися. Про заручини вони обидва повідомили в Instagram.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Відомом, що Дженніфер Лопес у свої 49 років перебуває в прекрасній фізичній формі та запросто може дати фору будь-яка молода виконавиці сексуального танцю тверк. За цим заняттям її зняв на відео жених латиноамериканської співачки, американський бейсболіст Алекс Родрігес.

Нагадаємо, що зірка популярного чоловічого журналу Playboy, фітнес-тренер і модель Зої Грегорі зробила сенсаційну заяву про нареченого Дженніфер Лопес. Вона стверджує, що він благав її про інтим у листуванні.

Як повідомляв "Знай.ua", Дженніфер Лопес днями була помічена біля студії у Нью-Йорку – на роботу зірка приїхала в бездоганному бежевому total look, що складається з пальто-халата, надітого поверх кашемірового джемпера, і нюдових човників Valentino, декорованих золотими шпильками.

Також портал "Знай.ua" писав, що Дженніфер Еністон в 49 років вперше стане мамою. Радісна новина не залишилася непоміченою, адже Еністон різко поміняла свою думку про дітей.