Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новеньким постом. Знаменитість виставила дуже відверте відео, відправившись на відпочинок в Орландо, США, разом з чоловіком, пластичним хірургом Едгаром Камінським. Так, артистка позувала в пікантному купальнику з глибоким декольте, який підкреслив її спокусливі форми, в тому числі довгі ноги і розкішні груди.

"ТСьолочка 😂", - пожартувала Камінська. Фолловери не пройшли повз: "Нагадує учасниць з аеробіка’80", "останнім часом дуже багато «напівголих» явищ. У вас все добре?", "Сильно худа, навіщо так?", "Була красива,стала вульгарна!!!", "27 квітня 1986 рік басейн у місті Славутич поруч з невеликою станцією з підігріву води ))))))))))))", "Жопу скрізь показала 👍", "Вона вже сама в себе закохалася до країв😂😂".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Слава Камінська поділилася спільним знімком з Лесею Нікітюк в Instagram. Обидві знаменитості беруть участь у популярному шоу "Танці з зірками", однак, на жаль, Слава так і не змогла вийти на паркет через недавню серйозну травму спини.

Також артистка позувала на візку в одному з київських супермаркетів, катаючи на ньому сина Леона.

А ще Камінська показала кадр в нижній білизні, засвітивши ідеальні сідниці.