Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новеньким фото. Знаменитість похвалилася дуже відвертим яскраво-червоним костюмчиком, збираючись на вечерю в ресторан в США. Так, артистка приміряла коротенькі шорти і піджак на голе тіло, доповнивши образ масивними біло-золотими кросівками. Варто відзначити, що ще нещодавно Слава спробувала так зване інтервальне голодування, через що надто сильно схудла.

"@fashionmiamistyles_305 сказала , що на вечерю я повинна йти красиво 😂 я і пішла 😂 красиво ?", - поцікавилася Камінська. Фолловери не пройшли повз, але почали переживати за здоров'я Слави: "Потрібно набрати парочку кг,красива але худовато", "Слава,ви дуже гарна,але дуже схудли!!!!!", "Ти забула штани😂", "Цікаво, як чоловік відреагував на таку худобу?", "Красива але дуже худенька)))", "Слава, терміново набирати вагу!", "Дуже худа, поверніть колишні форми".

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Слава Камінська поділилася спільним знімком з Лесею Нікітюк в Instagram. Обидві знаменитості беруть участь у популярному шоу "Танці з зірками", однак, на жаль, Слава так і не змогла вийти на паркет через недавню серйозну травму спини.

Також артистка позувала на візку в одному з київських супермаркетів, катаючи на ньому сина Леона.

А ще Камінська показала кадр в нижній білизні, засвітивши ідеальні сідниці.