Відомий російський репер Тіматі опинився в епіцентрі нового скандалу. На цей раз він пов'язаний зі зйомками кліпу на честь померлого друга виконавця Ратміра Шишкова.

Наголошується, що в ролику він читає реп на тлі величезного графіті із зображенням загиблого співака, яке розташоване на стіні будівлі, а самі зйомки проводилися на вулицях російської столиці. Один з учнів школи-студії МХАТ зазначив, що основою для графіті стала стіна будинку, який є об'єктом культурної спадщини.

Скріншот з відео

Згаданий будинок 1910 року був побудований за проектом Віктора Мазиріна - кращого друга відомого російського підприємця і мецената Сави Морозова, після чого його реконструювали у 2000-х.

До цього часу не відомо, яким чином реперу вдалося отримати дозвіл на використання стін пам'ятки культури для графіті, та чи отриманий він взагалі. Сам виконавець ситуацію жодним чином не коментує.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що російський репер Тіматі заявив про випуск бездротових навушників з логотипом Black Star і заявив, що вони власного виробництва. Однак, щось пішло не так: такі ж навушники, тільки без логотипу можна купити на китайському сайті в три рази дешевше. Перевірити якість навушників можна і без допомоги Тіматі: точно такі ж навушники продаються на AliExpress, та ще й в три рази дешевше. Так, крутого логотипу не буде, але виробник все ж один, як би співак не переконував публіку.

Тіматі

Як повідомляв портал "Знай.uа": російської комік, резидент Comedy Club Тімур Батурдінов виклав відео на своїй сторінці в Instagram з повідомленням про те, що йому відмовили у в'їзді в США. У актора був запланований виступ у Сполучених Штатах, однак, в останній момент йому відмовили у видачі візи. У зв'язку з цим він вирішив вибачитися перед своїми шанувальниками і глядачами та підкреслив, що не розуміє причин відмови.

Також "Знай.uа" писав, що популярний російський репер Єгор Крід залишає лейбл Black Star і збирається змінити псевдонім. Він давно збирався покинути знаменитий лейбл, проте офіційно про відхід Єгора оголосять на початку квітня 2019 року. Причиною його рішення стали розбіжності з керівництвом медіахолдингу, зокрема, з репером Тіматі. Повідомляється також, що Єгора Кріда не влаштовують умови співпраці, які йому запропонували на випадок продовження контракту.