Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу відео, яким хотіла показати епатажну ходу, яка, за її словами, "вирішує все". Ось тільки знімаючи цей ролик Лобода не врахувала, що з її глибокого декольте ледь не вивалюються груди. У ролику співачка крокує в об'ємній шубі насиченого червоного кольору. При цьому під шубою у Лободи яскравий блискучий комбінезон із дуже глибоким декольте, в якому вона вже не раз виходила на сцену. Волосся співачки розпущене і трохи розпатлане, а на обличчі яскравий макіяж і дивні темні окуляри, хоча вона крокує в приміщенні. Також на відео видно, що перед тим як зайти в зал Світлана Лобода пшикає у ротову порожнину з якогось балончика, і виглядає це дещо дивно.

У підписі до відео Світлана Лобода написала: "Хода вирішує. Ррррр". Проте, що саме "вирішує" ця хода, зірка не уточнила. Така публікація зірки не залишилася без уваги шанувальників. Фолловери почали активно обговорювати відео Лободи, її вбрання і цю саму ходу.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Найкраща", "Конор Макгрегор відпочиває з його ходою", "Нереальна енергетика красивої співачки", "Всі захоплюються, але навіщо так багато пафосу?", "Все скопійовано з Бейонсе", "Декольте звичайно… зараз випаде щось", "Мені хто-небудь скажіть, що пирскає вона перед концертом?", "Фу, вульгаризм", "Тобі не жарко?", "Ну чесно, починає звіздитися", "Якась вона стала груба, раніше набагато краще було", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.