Відома українська співачка Гайтана зробила зізнання в наркозалежності, яку їй вдалося побороти. Відповідну заяву артистка зробила в своєму Instagram.

Гайтана чесно поділилася з фоловерами, які згубні звички раніше були в її житті і як вона від них позбулася. Співачка зважилася відкрити всю правду своїм фанатам.

Вокалістка раніше вживала алкоголь і курила марихуанну. Вони, за визнанням самої Гайтани, "вбивали її і викрадали енергію".

Проте вона змогла самостійно впоратися з залежностями, вона більше не п'є і не палить, веде абсолютно здоровий спосіб життя.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Співачка зазначає, що зараз вона може відверто зізнатися в минулій залежності і не приховувати цього. Також вона закликала своїх фоловерів, яким вдалося позбутися згубних звичок поставити "+" у коментарях, де сама Гайтана зазначила, що рішення відмовитися від алкоголю і марихуани прийшло, коли вона "зрозуміла, що далі чекає прірва".

"Зараз я вільна і закликаю всіх приєднатися і підтримати здоровий спосіб життя", - закликає Гайтана.

Раніше повідомлялося, що співачка Гайтана напередодні Нового Року вирішила показати світу свою чарівну однорічну доньку. Дівчинка по імені Сапфір-Ніколь викликала бурю радості й захвату в Мережі ніжною новорічною фотосесією разом зі знаменитою мамою. Шанувальники відзначили, як свіжо і доглянуто виглядає Гайтана, незважаючи на турботи материнства.

Нагадаємо, Едіта П'єха відверто зізналася про велику біду в родині.

Як повідомляв Знай. ua, бійця ММА поховала страшна звичка.

Знай. ua писав, що зірка 90-х виявився холоднокровним тираном.