Ще здається недавно за вікном сніжило, а вже он і літо на носі. І якщо ви не встигли привести себе в форму, не поспішайте панікувати! Українська секс-бомба Даша Астаф'єва розповіла, як можна легко позбутися зайвих кілограмів.

Популярна українська співачка, актриса і український секс-символ Даша Астаф'єва на думку багатьох її прихильників не потребує якихось спеціальних процедур для схуднення. Судити про це вони можуть з численним фото на сторінці Даші в Instagram.

Однак, щоб завжди мати такий розкішний вигляд, співачка постійно дбає про своє тіло. Одним із секретів епатажна зірка поділилася в ефірі радіо "Новий час".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Так, вечерю ми замінюємо печеними яблуками. Після чого в організмі відбуваються такі біохімічні процеси, що ось це яблуко, воно просто розчиняє все погане, що ти з'їв. І воно все випаровується", — розповіла Даша.

Даша Астафьєва про мажорів, силу заздрості та схуднення

Даша Астафьєва вірить у силу заздрості, дає простий рецепт для схуднення та розповідає про мажорів.

Geplaatst door Новое Время op Maandag 8 april 2019

Однак, не яблуками єдиними. Спортивній і в той же час сексуальній фігурй Даші Астаф'євої позаздрить будь-яка дівчина! Щоб тримати себе в ідеальній фізичній формі, співачка займається йогою і спеціальною гімнастикою, спрямованою на розвиток гнучкості тіла. Блискучим результатом Даша ділиться в Instagram, публікуючи фотографії у відвертому вбранні, а деколи і без нього.

Нагадаємо, недавно Даша Астаф'єва випустила новий кліп на пісню "Playmate" і похвалилася одним з дуже пікантних образів. Так, артистка позувала в відвертому боді-корсеті, суцільно всипаному чорними намистинами, і засвітила розкішні сідниці.

Як повідомляв портал Знай.ua, Даша Астаф'єва похвалилася ідеальною фігурою і новою зачіскою

Також Знай.ua писав, Астаф'єва з Поляковою знялися у розпусній "полуничці".