Соня Євдокименко – 17-річна модель і співачка, яка є онукою відомої співачки Софії Ротару. Дівчинку навіть назвали на честь зіркової бабусі. Соня регулярно виставляє в соцмережах свої фото, на яких демонструє переваги своєї фігури. Так, вона явно у захваті від своїх довгих ніг, які подобаються і публіці, у зв'язку з цим дівчина регулярно отримує схвальні відгуки від своїх підписників в Instagram.

Соня Євдокименко

Так, нещодавно на своїй сторінці в соцмережі Софія опублікувала спокусливе фото, на якому демонструє українську красу на вулицях Мекки заробітчан Італії. Дівчина зображена за столиком на літній терасі кафе з ріжком морозива в руці. Дівчина закинула ногу на ногу і розслаблено дивиться в камеру. Для прогулянки вулицями італійського міста Форте-дей-Мармі Соня одягнула білі укорочені брюки і білу сорочки, поверх якої накинула кавовий плащ оверсайз. Довге волосся моделі розпущене, а на її обличчі легкий макіяж.

У підписі до фотографії Соня Євдокименко написала: "Ice cream drip", що можна перекласти, як: "Карамельне морозиво". Фолловери Соні, яких налічується в Instagram вже понад 100 тисяч, не пройшли повз і почали активно коментувати фото. Дівчину буквально засипають компліментами в коментарях до знімка, фани в захваті від її природної краси та елегантного стилю.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Клас", "У неї відмінні гени!", "Красуня! Неперевершена красуня!", "Напиши мені, буду вдячний", "Яка дівчина", "Квіточка моя, мені приємно бачити тебе, якщо є новини", "Яка красуня", "Ти така елегантна", "Просто неймовірна", - пишуть захоплені фанати в підписі до фото Соні.

Нагадаємо, онука Ротару вразила мережу красою і отримала благословення від Лагерфельда.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що юна племінниця Софії Ротару позбавила користувачів сну пікантним фото.

Також портал "Знай.uа" писав, що внучка Ротару побувала в зимовій казці і підкорила всіх миловидним личком.