Телеведуча Тетяна Судець розповіла про загибель свого сина, якого по-звірячому вбили грабіжники. Своїм материнським болем Тетяна поділилась в ефірі програми "Доля людини".

Тетяна Судець добре знайома радянським глядачам, адже вона була ведучою таких телепрограм, як "Время", "Спокойной ночи малышы", "Голубий вогник", "Пісні року". Ця красива жінка завжди була усміхненою в ефірі, а поза тим носила в душі велике горе.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

За словами Тетяни, вона на все життя засвоїла, що як би погано не було, якщо приходиш на роботу, потрібно її виконувати. Тому перед камерою вона намагалася вести себе, як зазвичай, і посміхалася телеглядачам.
"І чим я веселішою я була, значить тим мені гірше", - поділилася Судець.

Тетяна розповіла, як вбили її сина Андрія, якому виповнилось всього 24 роки. За її словами, коли син того злощасного дня не повернувся додому, вона відразу ж запідозрила недобре, оскільки Андрій "завжди повертався додому, а тут раптом не прийшов".

У паніці телеведуча вирішила звернутися до екстрасенсів.

"Уявляєте, я ходила по екстрасенсів. Мені сказали, що потрібно до 12 години встигнути в п'ять церков, поставити біля семи ікон свічки. Бігала між оголошеннями - я ж працювала," - розповіла ведуча.

Та все було марним. Міліція аж через місяць пошуків виявила тіло молодого хлопця під Серпуховим. З'ясувалося, що невідомі пограбували його, жорстоко побили і закопали в щебінку.

За словами телеведучої, злочинці дуже спотворили сина - у Андрія було зламано 14 ребер. Медики згодом повідомили, що він помер від больового шоку.

Тетяна Судець також згадала в інтерв'ю про тяжкі випробування, з якими їй довелося зіткнутися. Тетяна тричі була заміжня, але так і не змогла стати щасливою. На початку 90-х вона втратила сина, і з цією трагедією диктор не змириться досі.

За її словами, з часом вбивці її сина були знайдені і засуджені на 15 років. При цьому якось раз до неї підійшли чоловіки і запропонували вбити злочинців, але вона відмовилася від пропозиції, оскільки не хотіла брати гріх на душу.

Зараз Тетяна пішла з екранів і проводить багато часу з єдиною дочкою Марією і трьома онуками.

Діти допомагають їй відволіктися від сумних думок, але, як відверто зізналася ведуча в ефірі програми "Доля людини", рана на серці після смерті сина так і не затягнулася.

Нагадаємо, страшна хвороба забрала легендарного голлівудського актора: на його рахунку 200 фільмів

Як повідомляв портал Знай.ua, Ігор Ніколаєв похвалився дружиною, молодшою за нього на 23 роки

Також Знай.ua писав, блогер висміяла Гузєєву і розкрила пікантні подробиці її молодості