Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже чуттєвою фотосесією в бордовій квітчастій сукні з глибоким декольте і великим розрізом на нозі. Так, артистка як би ненароком нагадала шанувальникам про неймовірну композицію і кліп "Безодня", яку виконала разом з популярною групою "Бумбокс".

"#БЕЗОДНЯ 📲
📺 @youtube 💽 @applemusic"- лаконічно підписала Кароль. Фолловери не пройшли повз: "Цей погляд 😍", "Оооо, який секс😻🔥", "волосся, руки, погляд...ти ідеальна😻", "Неймовірна дівчина🔥🔥🔥", "Оу гаряче 🔥 Несіть вогнегасник 🧯 🔥", "Естетика у всіх фотографіях ❤️❤️❤️", "Божественно красива 💖💖💖💖💖", "Тін, ну це просто розрив серця відразу 💔🔥".

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще