Дивна історія сталася на новому ефірі "Голос країни". Тіну Кароль буквально покусав один з членів журі. Історія потрапила на відео.

Тіна Кароль перед виступом учасника зі своєї команди Артема Ліски, якого вона "вкрала" у молдавського виконавця, звернулася до свого колеги і зазначила, що зараз він побачить, що так чіпляє її.

В їх флірт очікувано втрутився Потап, який запитав у них, чи ще живі їх "кенгуруши". А саме так Dan Balan назвав Тіну в одному з ефірів. На що парочка відповіла, що поки не буде розкривати всіх карт.

Учасник виконував пісню Дрейка так запально, що тренери проекту навіть почали танцювати. І Dan Balan занадто наблизився до Кароль. Він не розгубився і, щоб не упустити момент, вкусив Кароль, чим сильно її збентежив.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Я до тебе більше не наближаюся", - зазначила Кароль і відійшла до Потапа.

"Артем, що ти зробив зі мною? Ти вибив з мене справжні почуття. Стільки випусків я намагався зберегти все тільки для тебе"- (звернувся він до Тіні),- "Але що зі мною стало під час цієї пісні. Я її вкусив, а вона відразу поскаржилася ведмедю", - прокоментував свої дії Dan Balan в кінці виступу Артема. "Ведмедем" він назвав репера Потапа.

Тіна Кароль відзначила, що виступ Артема їй сподобалося і він був більш розкутим. Співачка зазначила, що йому потрібна "вібрація від залу", щоб він розумів, що є глядач і тоді він стає більш впевненим у собі.

Нагадаємо, Кароль засвітила розкішні груди в ліжку.

Як повідомляв Знай. ua, Тіна Кароль доводить до божевілля фанатів новим фото.

Знай. ua писав, що Кароль не на жарт стривожила фанатів. Тіна Кароль вразила українців новим стриманим чином, який не всім припав до душі.