Ще не так давно Альона Савраненко була простою вихователькою з пишними формами. Працювала в дитячому садку, і ніхто не знав про її потужні творчі здібності. Під псевдонімом Alyona Alyona дівчина прославилася на всю Україну після того, як спробувала себе у виконанні пісень в стилі "реп". Прості і разом з тим досить психоделічні кліпи Олени "Рибки", "Залишаю свій дім" та багато інших набирають мільйонні перегляди в YouTube. Армія фанатів Alyona Alyona стрімко розрослася - її люблять у всій країні. І ось нарешті, виконавиця вирішила порадувати своїх "Рибок" сольними концертами. Відомо чотири міста, куди реп-зірка приїде з концертом. Серед них і Полтава.

Розкішна Alyona Alyona стрімко увірвалася у світ шоу-бізнесу

Квитки на концерт коштують зовсім недорого - 250-300 гривень. У Полтаві Олена виступить 18 травня, у Львові 24 травня, а 14 червня в Києві.

Нагадаємо, раніше ми писали, що трава змусила Дорна кричати на дереві: найкраща новинка весни.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Знай.uа крім того зазначав: увірвалася так увірвалася! Олена Олена після стрімкого підкорення України замахнулася на Європу.

Раніше ми писали, що українська реперша Alyona Alyona (Олена Савраненко) , яка стрімко увірвалася в шоу-бізнес, випустила свій дебютний альбом під назвою "Гармата". У платівку увійшли 13 треків, в тому числі "Голови", "Рибки-3", "Відчиняй" і "Залишаю свій дім", які Олена представила не так давно. Назва альбому рэперша придумала сама, так як часто називає себе "гармата".

Нагадаємо, що відразу після форуму Порошенко Alyona Alyona випустила новий кліп.

Раніше, Знай.uа повідомляв, що рэперша Alyona Alyona зчепилася в реп-баттле з Іваном Дорном.

Нагадаємо, Іван Дорн нещодавно поділився милим домашнім фото, на якому, стоячи на драбині, збирає черешню в саморобний відерце.