Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже пікантною зйомкою, виставивши кілька відвертих кадрів. Так, артистка позувала в нижній білизні тілесного кольору і босоніжках на високих підборах, а на одну сторону приміряла накидку, що нагадує крило ворони чи лебедя.

"Я, коли чую :
« Дякую за творчість» , «Слухаю вас з дитинства» , « Мій перший раз був під вашу Машину». І звичайна людина, коли « Зупиніть на наступній»", - пожартувала Астаф'єва. Фолловери не пройшли повз: "Стоп неможливий для такої машини 🔥", "Чорний лебідь 🤗😇😍", "😍 Дашуля, просто 💣🔥", "Очманіти, така класна! 🔥лапочка😊", "Красунька😍😍😍🔥", "Ну, красиво ж🤗 Чорний лебідь прям😌".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

Також знаменитість показала дуже пікантний кадр зі зйомок фільму "Кошмарний директор або школа №5", де зіграє роль секретарки Аліни. Так, артистка кардинально змінила імідж, позуючи в образі сексуальної блондинки.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим. Виявляється, артисти зіграють головні ролі в українській комедії "Продюсер", яка вийде на екрани 14 лютого.