У київському кінотеатрі "Оскар" відбулася гала-прем'єра британського біографічного трилера "Код "Червоний" режисера Тревора Нанна, головні ролі в якому виконали Джуді Денч і Софі Куксон.

Першими кінострічку змогли побачити телеведучі Дар'я Коломієць, Ганна Жижа, Роза Аль-Намрі, Анастасія Даугуле, Соломія Вітвіцька, блогер Мирослава Ул'яніна, актор Данило Бєлих, співачка Соня Кей, Брати Шумахери, спортсмен Ілля Кваша, артисти Іван Пилипець, Наталія Кудряшова та багато інших.

Фото 1 из 27.
Фото 2 из 27.
Фото 3 из 27.
Фото 4 из 27.
Фото 5 из 27.
Фото 6 из 27.
Фото 7 из 27.
Фото 8 из 27.
Фото 9 из 27.
Фото 10 из 27.
Фото 11 из 27.
Фото 12 из 27.
Фото 13 из 27.
Фото 14 из 27.
Фото 15 из 27.
Фото 16 из 27.
Фото 17 из 27.
Фото 18 из 27.
Фото 19 из 27.
Фото 20 из 27.
Фото 21 из 27.
Фото 22 из 27.
Фото 23 из 27.
Фото 24 из 27.
Фото 25 из 27.
Фото 26 из 27.
Зірки на прем'єрі фільму
Фото 27 из 27. Зірки на прем'єрі фільму

Про фільм

Кінострічка представила реальну історію радянської шпигунки Меліти Норвуд. Правда, у фільмі її ім'я замінили на Джоан Стенлі. Дівчина навчалася у Кембриджі, що для представниці її статі було вже досягненням. Одна пропозиція про роботу змінила все життя Джоан. Вона працювала разом з іншими вченими над створенням атомної бомби. Лише завдяки цій людині вдалося запобігти Третю світову війну. У фільмі вона вже давно немолода, її викликали на допит влади. Джоан повідала, як, навіщо і чому вона погодилася працювати на КДБ, і що була змушена приховувати від усіх все своє свідоме життя.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Прекрасно складений і поданий коктейль з політики, переконань, принципів, пристрастей і любові, – ось що зробив режисер Тревор Нанн у своєму черговому творінні. Глядача, безсумнівно, як і багатьох тодішніх сучасників, вразить історія однієї дівчини, яка, не маючи абсолютно ніяких матеріальних вигод, погодилася працювати на Радянський Союз. В її власній країні багато хто порахував шпигунку зрадницею. Але чим же насправді керувалася дівчина?

Все це глядачі зможуть побачити у фільмі "Код Червоний" на екранах кінотеатрів з 18 квітня.

Нагадаємо, раніше у мережі з'явилися кадри зі знімального майданчика супергеройського фільму "Хижі птахи".

Як повідомляв портал "Знай.uа", побачив світ неймовірний трейлер фільму "Король Лев".

Також Знай.uа" писав, що фанатом "Ігри престолів" дізналися найголовніший секрет фінального сезону.