Український телеведучий Дмитро Комаров у тревел-шоу "Світ навиворіт" показав наслідки катастрофи в Бразилії. Передає Clutch.

Дмитро Комаров

Як відомо, у січні 2019 року у бразильському штаті Мінас-Жерайс прорвало греблю, яка стримувала відходи гірничодобувного підприємства. У результаті трагедії сотні людей опинилися під завалами бруду, а багато хто так і залишився зниклим без вісті.

Дмитро Комаров

Відчайдушний Комаров відправився у гущу подій і зняв моторошні кадри, показавши життя місцевих жителів.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Подібна трагедія – не перша у своєму роді. 13 березня 1961 року в Києві прорвало дамбу з відходами цегельних заводів. Тонни бруду обрушилися на вулиці району Куренівка, що призвело до численних жертв. Ця подія увійшла в історію як Куренівська трагедія. Мені б дуже хотілося, щоб сьогоднішню програму подивилися українські чиновники і люди, які мають відношення до українських водосховищ і гребель. І зробили висновки, вжили заходів, провели перевірки подібних споруд. Недбалість може дуже дорого коштувати", – заявив Дмитро Комаров.

Раніше повідомлялося, що популярний і улюблений у всьому світі український телеведучий-мандрівник Дмитро Комаров розповів, як дивом не потрапив у жахливу авіакатастрофу.
Про це він написав у пості Instagram.
Ведучий популярного тревел-шоу "Світ навиворіт" під час польоту разом зі знімальною групою пережив страшну ситуацію, яка ледь не обірвала життя всієї команди. Комаров розповів, що під час триденного перельоту через всю Ураїну їм доводилося дозаправлятися по дорозі. І на одній із заправок їм залили неякісне паливо.
Дмитро Комаров
Нагадаємо, Комаров передбачив Україні неймовірне, ви не повірите своїм очам.
Раніше Знай.uа повідомляв, Комаров покаже конкурс краси в жіночій в'язниці.
Також Знай.uа писав, Дмитро Комаров у своєму Facebook розповів про поїздку в Амазонію і про страшні моменти під час подорожі.