Романтичне реаліті "Холостяк", яке є адаптацією популярного американського проекту "The Bachelor", вже дев'ятий рік виходить в ефір на телеканалі СТБ.

зірка реаліті-шоу "Холостяк" Микита Добринін
зірка реаліті-шоу "Холостяк" Микита Добринін

Цього року місце Холостяка зайняв відомий ведучий Нікіта Добринін.

У чому головна відмінність нинішнього Холостяка від героїв минулих років, яка дівчина здатна підкорити його серце і чому пари розпадаються після закінчення проекту - на всі ці питання "Знай.ua" відповів незмінний ведучий реаліті Григорій Решетник.

Микита Добринін та Григорій Решетник
Микита Добринін та Григорій Решетник

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Варто відзначити, що із наближенням фіналу шоу стає усе гарячішим. Григорій Решетник розповів, яких несподіванок варто очікувати від майбутніх ефірів.

"Ще більше близькості, поцілунків. Це ж тільки початок! Повірте, якщо герой з героїнею вже поцілувалися, то такі побачення будуть ще гарячішими. Це тільки старт справжніх страждань. Дуже пристрасний сезон, гарячих емоцій - все завдяки Нікіті, який сміливий і відкритий до пристрасті", - розповів телеведучий.

Нікіта Добринін
Нікіта Добринін

Фанатам шоу було цікаво дізнатися про особисте життя Решетника, адже усі 9 сезонів шоу він підкорив жіночу аудиторією своїм гумором, тактом та умінням знаходити спільну мову з учасниками.

Телеведучий розповів про знайомство з майбутньою дружиною та поділився думками про те, чи повинна жінка бути ініціатором стосунків.

"Поясню дуже просто. Самодостатнім чоловікам подобаються самодостатні жінки. Їх не лякає прояв ініціативи з боку дівчат, а більш того - навіть подобається. Тому що сучасні чоловіки ліниві. Вони зайняті собою, розвитком і роботою, тому, якщо дівчина так чи інакше натякає, подає знаки, організовує побачення - це просто бонус, джек-пот для чоловіка. У моїй ситуації вийшло так, що я помітив Христину, проявив ініціативу, все склалося", - розповів Григорій.

Григорій Решетник

На запитання про те, чи не ревнує дружина до армії красивих жінок, телеведучий відповів, що у його родині панують довіра та взаєморозуміння.

"Слава богу, за 9 сезонів дружина вже навчилася спокійно реагувати, хоча спочатку ревнувала. По можливості я завжди беру її з собою. Її дуже любить знімальна група. Вона в прекрасних стосунках з Нікітою. У нас відносини дуже довірчі. Я їй за це дуже вдячний. Вона відпускає у відрядження. Я дуже люблю, коли дружина зі мною на зйомках", - резюмував телеведучий.

Микита Добринін
Микита Добринін

Нагадаємо, 22-річна магістр права з Одеси Діна покинула проект "Холостяк" через непорозуміння з завидним холостяком Микитою Добриніним.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Микита Добринін заговорив мовою жестів і пояснив, чому це повинен знати кожен.

Також Знай.ua писав про те, що учасниця шоу "Холостяк-9" розповіла правду про головного героя.