Анастасія Ивлеева не особливо розкриває особисте життя, але на цей раз вона буквально вивалила все те, про що раніше соромилася розповідати.

Про свою першу любов Ивлеева розповіла на своєму youtube-шоу, гостем якого став Андрій Бідняків.

Натя Івлєєва
Натя Івлєєва

Ивлеева розповіла, що була ще школяркою, коли почала зустрічатися з хлопцем, страшим за неї на два роки. Блогерша також уточнила, що коханий їздив на Range Rover.

"Ти ж знаєш, як це буває в перший раз. Занурюєшся в людину повністю. Ми були разом півтора року. В перший раз ми розлучилися через якийсь дурниці. Потім через місяць я зрозуміла, що люблю його, що зробила помилку. Півроку його домагалася"

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Анастасія Ивлеева

Але через тиждень, після того як відносини відновилися, коханий кинув її, що сильно вдарило по ній. Саме з ним вона позбулася невинності, однак жодних деталей Івлєєва не розкриває.

"Всі дівчатка мріють позбутися невинності красиво, як принцеси. Але у мене не вийшло. Це було з коханою людиною, а все інше вас не стосується"

Варто нагадати, що Відома українська співачка, солістка групи "Час і Скло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим знімком. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже яскравим кадром за діджейським пультом, граючи на закритій вечірці. Так, артистка приміряла топ популярного бренду Jatual, що нагадує рятувальний жилет, і світлі джинси із завищеною талією. Деякі шанувальники так само примітили в очах Наді пустотливий блиск.

"Магічна секретна вечірка", - лаконічно підписала Дорофєєва. Фолловери не пройшли повз: "Надя, здається ти п'яна 😂трохи 👍👍", "Вгашена Надя ))))", "Хтось прибухнул😂", "Діджей - даішник 😂😂😂😂😂😂😂", "Божеее 😻😻 Лимонний колір тобі так іде 😻", "Пьяненькая ) красунька)", "хтось п'яний)", "Просто бомба 😍😍😍аж серце завмерло", "Надь, ти п‘яна, йди додому ))))".

Нагадаємо, Волочкова перетворилася на коня і завзято пострибала

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Хвору Пугачову "зцілили" ударом по голові

Також Знай.ua" писав про те, що Кароль показала як правильно носити сукню в горошок: сонячна королева