Відомий український співак і шоумен Віталій Козловський, який минулої весни оскандалився своїм виступом в Росії і славиться пікантними фотографіями в мережі, показав нові фото, якими зворушив своїх численних прихильниць. Вся річ у тому, що співак з'явився на огляд публіки в дуже романтичному образі.

Так, на своїй сторінці в Instagram співак опублікував фотографії, на яких позує із загадковою дівчиною. Шанувальники припускають, що знімки були зроблені на зйомках кліпу на нову пісню Козловського під назвою "Мала". На цих кадрах Віталік постав у дуже драматичному образі. Схоже, за сюжетом, герой намагається помириться зі своєю дівчиною, і все це відбувається біля машини під рясним дощем. Треба відзначити акторську роботу співака, ці фотографії дійсно "чіпляють" за живе.

В підписи до фотографій Віталій Козловський написав: "На улице дождь и плохая погода. Холодно. Куда-то делись все пешеходы, им тоже холодно. Я в зону тепла и комфорта спрятался со всеми заодно. Но в этой зоне мне без тебя всё в г@вно... И сердцу неймется, и душе голодно. Плюю на погоду, плюю на дождь и иду... В зябкой, мокрой, сырой пустоте тепло ищу. Теряя, мы находим больше. #МАЛА", - написав артист.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Шанувальники не залишилися байдужими і почали обговорювати нову публікацію співака. Віталіка засипають компліментами в коментарях. А інші почали питати про вихід кліпу на нову пісню "Мала".

"Це слова з нової пісні?", "Красиві слова", "Чекаємо прем'єру кліпу", "Дуже хочеться прем'єри", "Дуже емоційні фото, прямо аж мурашки по шкірі", "Красиво", "Останній рядок", "Так мило і зворушливо", "Ти такий ніжний і в той же момент сильний на фото", "Віталька, а не тужи! Все буде добре! В житті все циклічно, і знову життя гратиме яскравими фарбами!", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, Віталій Козловський привітав з Новим роком милим віршиком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Козловський презентував новий кліп.

Також портал "Знай.uа" писав, що Віталій Козловський показав фото біля моря і тут почалося.