Вже зовсім скоро телеглядачі дізнаються, з ким з учасниць шоу "Холостяк" вирішив зав'язати серйозні стосунки Микита Добринін. А поки українки згоряют від нетерпіння, телеведучий вирішив відповісти на найпікантніше питання. Передає Clutch.

У п'ятницю, 12 квітня, на екрани вийде шостий випуск шоу "Холостяк". Із серії в серію Микита Добринін все більше зближується з дівчатами: вони обіймаються, цілуються і навіть влаштовуються сцени ревнощів. Однак, найбільше глядачів цікавить, коли ж настане той самий момент, і холостяк переступить межу з однією з дівчат.

Нікіта Добринін
Нікіта Добринін

Микита Добринін відповів на своїй офіційній сторінці в Instagram Stories на питання про те, чи був секс на проекті. Правда, він вирішив пожартувати та спритно вислизнув від прямої відповіді.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Фанати впевнені, що такий порив до дотепності можна пояснити тим, що у Добриніна є що приховувати. Можливо, інтимна близькість на проекті все-таки була.

Крім того, "Холостяк" з гумором відповів і на питання про поцілунки. Микита повідомив, що для особливої дівчини приберіг ескімоський поцілунок.

Раніше повідомлялося, телеглядачів популярного шоу "Холостяк-9" у свіжому випуску чекають нові скандали та несподівана зміна правил, які, до речі, порушить сам красень Добринін.

Вже настав екватор романтичного реаліті "Холостяк" на телеканалі СТБ, де залишилися дев'ять обраниць Микити, з якими він не захотів розлучитися на минулій Церемонії троянд. Тому на початку тижня всі учасниці проекту знову зустрінуться зі своєю мрією - холостяком.

Холостяк 9, Микита Добринін
Холостяк 9, Микита Добринін

"Минулого тижня Гриша (ведучий - Ред.) запропонував влаштувати зустріч з усіма дівчатами. Мені ця ідея дуже сподобалася, тому що це ще один шанс побачитися з кожною з них", - пояснив Микита.

Нагадаємо, Діна покинула проект "Холостяк" через непорозуміння з завидним холостяком Микитою Добриніним.

Раніше Знай.ua повідомляв, Микита Добринін заговорив мовою жестів і пояснив, чому це повинен знати кожен.

Також Знай.ua писав, справжнє обличчя Холостяка Добриніна несподівано показала екс-учасниця.