Відома американська модель Кайлі Дженнер є однією з наймолодших мільярдерок світу. Дівчина прославилася участю у телевізійному реаліті-шоу сімейства Кардашьян, також вона займається бізнесом і має косметичний бренд. Кайлі, як і її знамениті сестри, має численну армію прихильників в Instagram, яких частенько радує новими постами.

В цей раз Дженнер вирішила поділитися з фанатами фото, на якому позує в спокусливому образі. Схоже, в цьому вбранні Кайлі фотографується для якогось глянцю, як мінімум, оскільки видно, що це студійні знімки і професійні. Для фотосесії малятко Дженнер одягла коротеньку оксамитову спідницю чорного кольору і відвертий топ на бретелях з анімалістичним принтом. При цьому бретельки ці "випадково" злітають, оголюючи пружне декольте дівчини. Її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж.

У підписі до фотографії Кайлі Дженнер написала: "Коли ви зосереджуєтесь на хорошому, хороше стає ще кращим". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Багатьом фотографії сподобалися, модель засипають компліментами і побажаннями, а деякі запитують, куди Кайлі фотографувалася в такому відвертому вбранні.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

"Просто королева", "Круто", "Ти моя королева, люблю тебе", "Неймовірна красуня", "Кайлі, ти прекрасна, моя королева", "Я до біса люблю цей образ, ти прекрасна", "Ви можете носити це в Лос-Анджелесі?", "Кайлі, що це за фотосесія була?", "Ти така красива тут", "Я б теж хотіла так виглядати", "Вона прекрасна", "Ви дуже красива", "Ти гаряча, але ти мені не подобаєшся", - пишуть в коментарях до фото захоплені шанувальники Дженнер.

Нагадаємо, Forbes назвав найбагатших зірок світу, Кайлі Дженнер вже не перша.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що названі 5 найбільш молодих і багатих знаменитостей, Кайлі Дженнер серед них.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кайлі Дженнер показала, як залишатися стильною в сильні морози.