Днями зірки популярного серіалу "Гра престолів", восьмий сезон якого стартує вже з 14 квітні, повністю поринули в світ українського кіно.

Про це повідомляють ЗМІ.

Вся справа у тому, що український журнал про кіноіндустрію GLcinema, на обкладинці якого зображена нагорода національної кінопремії "Золота Дзиґа", потрапив в руки голлівудських зірок.

акторка

На опублікованих кадраз можна помітити головних героїв популярного серіалу "Гра престолів" Кіта Харінгтона (Джон Сноу), Емілію Кларк (Дейенеріс Таргаріен), Мейсі Вільямс (Арья Старк), Миколи Костер-Вальдано (Джеймі Ланністеров) і Софі Тернер (Санса Старк).

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Варто нагадати, що в Австралії створили імпровізоване поховання всіх загиблих персонажів "Гри престолів". У сіднейському парку Століття відкрилося кладовище, саме існування якого є спойлером для всіх, хто не дивився серіал.

"Прийдіть і віддайте шану "Могилі престолів" Foxtel", — йдеться у публікації корпорації. Як уточнюється, майданчик буде працювати до початку фінального сезону "Гри престолів", який вийде на екрани 14 квітня.

Нагадаємо, на фестивалі Star Wars Celebration 2019 Чикаго студія Disney представила перший трейлер дев'ятого епізоду "Зоряних воєн". Фільм отримав назву "Сходження Скайуокера". Він завершить трилогію сіквелів космічної саги.

Як повідомляв "Знай.ua", актор Кіт Герінгтон зізнався, що сподівається коли-небудь стати батьком. 32-річна зірка "Гри престолів" одружився на актрисі Роуз Леслі і після участі в головному проекті свого життя, Кіт сподівається завести повноцінну сім'ю.

Також "Знай.ua" писав, що актор Ніколай Костер-Вальдау прошепотів ведучої Бізі Філіппсу кінцівку фінального епізоду "Гри престолів". В цей четвер актор відвідав ток-шоу Busy Tonight, де розповів про долю свого персонажа Джеймі Ланністера і сюжеті восьмого сезону фентезі-серіалу HBO.

Зеленський переможе, рейтинг Порошенко вже не врятувати - Разумков