Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна, яка активно веде свій аккаунт в Instagram і канал на YouTube, часто ділиться з шанувальниками новинами свого творчого та особистого життя. В цей раз телезірка вирішила заінтригувати шанувальників новим випуском своєї програми "Екзамен".

На своїй сторінці в Instagram Маша Єфросиніна опублікувала відеофрагмент, яким показала найгарячіші моменти інтерв'ю. Іспит на відвертість здала Лєра Бородіна, засновниця сервісу оренди суконь Oh My Look! і співзасновниця б'юті-простору G.Bar, мама двох доньок. Жінки поговорили на різні теми: від виховання дітей, розлучення, відносин, до кар'єри, бізнесу і відвідування психологів.

Маша прийшла знімати новий випуск своєї програми в біло-блакитній картатій блузі з розпущеним волоссям. А її гостя прийшла на "Екзамен" у чорній атласній блузці з красивою укладкою і легким макіяжем. У підписі до відео Маша поділилася з шанувальниками враженнями про свою гостю. Крім того, вона повідомила, що розмова вийшла такою довгою і цікавою, що буде дві частини інтерв'ю з Лєрою.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"У нас з Лєрою @borodina на двох ціле життя. Але кожна з нас проживала його окремо! Лєра космічна і завжди такою була! Але сьогодні я захоплююся нею, насамперед, у тому, як круто вона вибудувала шлях, по якому йде по своєму життю!!! Я давно хотіла з нею поговорити, але зараз, на мій погляд, був найкращий час! Оскільки, записавши це інтерв'ю, ми зрозуміли, що з нього неможливо вирізати жодної історії (ми говорили і говорили понад дві години), вирішили, що зробимо дві частини. Вже в наступну п'ятницю на вас чекає продовження приголомшливо-цікавої бесіди з Лєрою Бородіною! Отже, перша частина за посиланням у профілі #інджой", - написала Маша Єфросиніна.

Нагадаємо, гаряча Маша Єфросиніна показала "полуничку" з чоловіком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що анорексична Єфросиніна виклала нові фото, фанати в паніці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Єфросиніна взяла участь у "Міс Україна", але приз віддали іншій.