Відома американська модель Кайлі Дженнер є однією з наймолодших мільярдерок світу. Дівчина прославилася участю у телевізійному реаліті-шоу сімейства Кардашьян, також вона займається бізнесом і має косметичний бренд. Кайлі, як і її знамениті сестри, має численну армію прихильників в Instagram, яких частенько радує новими постами.

Цього разу Дженнер вирішила поділитися з фанатами фото, на якому позує в спокусливому образі разом з коханим – батьком своєї дочки Стормі – Тревісом Скоттом. Парочка відображена на трапі літака під час пристрасного поцілунку. Кайлі стоїть на сходинку нижче і задерла голову, щоб дотягнутися до обличчя Тревіса, який стоїть трохи вище. Він поклав руку їй на груди, а вона вчепилася в нього, і вони злилися в жаркому поцілунку.

Для польоту Кайлі Дженнер наділа оригінальний смугастий костюм, який складається з широких штанів і такої ж сорочки, яку вона розстебнула, демонструючи коротенький білий топ. На її ногах масивні білі кросівки, а на голові забавний капелюшок. Дівчина майже повністю прикриває свого партнера. Вона не підписала цю гарячу фотографію, зате залишила цілу низку різних смайликів.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Багатьом фотографія сподобалася, модель засипають компліментами і побажаннями, а деякі запитують, куди Кайлі літала в такому незвичайному вбранні. Інші ж почали питати її про Тревіса Скота, з яким так палко цілується модель. "Коли я вперше побачила цю фотографію, я навіть не відразу помітила Тревіса Скотта", "Ви такі милі", "Кайлі, ти просто красуня", "Тревіса майже не видно на фотографії", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Forbes назвав найбагатших зірок світу, Кайлі Дженнер вже не перша.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що названі 5 найбільш молодих і багатих знаменитостей, Кайлі Дженнер серед них.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кайлі Дженнер показала, як залишатися стильною в сильні морози.