Отже сталося те, чого давно чекали всі шанувальники саги "Гри Престолів", знятою по серії книг Джорджа Мартіна "Пісня льоду і Полум'я". Глядачів чекають шокуючі сюжетні повороти і видовищні сцени, однак цей сезон, до їх превеликий жаль, стане останнім. Нарешті ми дізнаємося, чим закінчиться історія, яка здавалася нескінченною.

У неділю, 14 квітня виходить 1 серія восьмого, фінального сезону "Гри Престолів". По часовому поясу США вона вийде в 21:00, а в Україні її зможуть побачити вже 15 квітня з 04:00. Перший епізод фінального сезону займе близько 54 хвилин. Прем'єра серіалу відбудеться на телеканалі НВО.

У новому сезоні буде всього 6 серій, які розкажуть про кінцеві події боротьби за Залізний трон і війні з білими ходаками на чолі з Королем Ночі. Головні герої кінострічки вже розповідали про надзвичайну конфіденційності сценаріїв серіалу, а також про шокуючих сюжетних поворотах, очікують глядачів "Гри престолів".

Подивитися нові епізоди серіалу в прямому ефірі на англійській мові можна на сервісі HBO NOW, який обійдеться в 14,99 долара в місяць. Трохи пізніше серії з перекладом викладають різні піратські ресурси, а також онлайн-кінотеатри і сервіси з платною підпискою, наприклад "Амедиатека", "Кинопоиск плюс".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що серіал Гра престолів знімався в реальних місцях Землі, які може відвідати будь-хто.

Як повідомляв портал "Знай.uа": трейлер мультфільму "Таємне життя домашніх тварин 2" за 24 години зібрав понад 2 млн переглядів.

Також "Знай.uа" писав, що в мережі з'явився перший тизер IX епізоду кіносаги Зоряні Війни.