Знаменитий актор Михайло Боярський розповів про виховання своїх дітей і про очікування від них. З'ясувалося, що від дочки він не очікував великих успіхів у житті. Спогадами Боярський поділився на своїй сторінці у соцмережі Instagram.

«Знаю приклади, коли діти чудових артистів, в силу обставин залишені без нагляду, гинули в прямому і в переносному сенсі. А у мене є Ларка — моє друге крило. Вона відмовилася від ролей в кіно, присвятила себе вихованню наших з нею дітей», — написав Боярський.

Також він згадав свої давні думки про кар'єру дочки Єлизавети.

«Сергійкові легко давалося навчання, а з Лізи я був переконаний, що ні чорта не вийде. Двійка? Чудово — аби моя донька була весела і здорова. Змінилося все, коли вона таємно від мене, вступила в театральний і стала вчитися у Додіна», — зазначив актор.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Зараз дочка Боярського прима Малого драматичного театру Санкт-Петербурга і переможниця престижних премій. Його син Сергій обрав діяльність політика.

У свою чергу відома блогер Олена Міро прокоментувала пост Михайла і розкритикувала Єлизавету у своєму «Живому журналі».

На її думку, спадкоємиця Боярського не вміє грати. Єдине, що їй добре вдається, – красиво стояти на сцені, у неї «відсутні найменші артистичні здібності».

«Стоїть – так, стоїть красиво. Особливо після купи операцій на носі. Але грати? Ні, акторством тут і не пахне», – різко висловилася вона.

«Замість того, щоб відшмагати нерозумну доньку, найняти репетиторів, виправити шкільні двійки і загнати в університет вчитися на бухгалтера (міг би вийти хороший спеціаліст), Боярський вирішив, що помилився. Що з дочки вийшло, яка вийшла «актриса», можна було прорахувати заздалегідь? Можна. Але замість цього, на сцені і в кіно з'явилася гарна риба-моль, яка вирішила, що в кадрі просто можна бути ніякою. Досить сумно дивитися, які в нас артистичні династії. Батьки-матері хоч щось ще з себе уявляли, а от діти і онуки тільки ганьблять прізвище», - підкреслила Міро.

Нагадаємо, що Єлизавета Боярська народила другого сина. 32-річна актриса народжувала в приватній клініці Санкт-Петербурга.

Як повідомляв портал Знай.uа, Єлизавета Боярська опублікувала на своїй сторінці в Instagram фотографію, на якій зображена вся її сім'я.

Також портал Знай.uа писав, що зірка фільму "Д'артаньян і три мушкетери" Маргарита Терехова практично прикута до ліжка і не має грошей на лікування.