Найскандальніша українська телеведуча, колишній "ревізор" Ольга Фреймут не дуже часто ділитися з фанатами подробицями з особистого життя. Але, як би там не було, Оля все ж час від часу викладає нові фото на своїй сторінці в Instagram. Так, в цей раз Фреймут порадувала фоловерів новим фотоколажем, на якому постала в різних сукнях, і попросила допомогти вибрати одну з них.

Так, на першому фото телеведуча постала в довгому повітряному платті насиченого червоного кольору. Цей наряд закриває і зону декольте, і довгі ноги Олі, але водночас підкреслює її струнку фігуру. На цьому фото її волосся зібране в недбалу зачіску на потилиці, а на її обличчі немає макіяжу, вона з легкою усмішкою дивиться в камеру.

На другому знімку Фреймут постала у більш відкритій золотистій сукні в підлогу. Цей наряд також закриває ноги, але підкреслює лінію декольте і струнку фігуру. Тут волосся телеведучої вже розпущене і недбалими пасмами спадає на плечі і спину, Ольга не дивиться в камеру. У підписі до фотоколлажу Оля Фреймут попросила шанувальників допомогти їй вибрати вбрання на важливу церемонію.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Друзі, 18 квітня – церемонія нагородження переможців за результатами міжнародного дослідження Randstad Employer Brand Research, Україна-2019. Я маю честь вести цей захід. Допоможіть, будь ласка, вибрати сукню від @oksana_mukha_official. Червона чи золота сукенка?", - написала телеведуча. Шанувальники телезірки не пройшли повз такої публікації і почали активно обговорювати її. Фанати буквально засипають Фреймут компліментами в коментарях до фото, а також пишуть, кому яке плаття подобається більше.

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Фреймут ризикує вилетіти з "Нового каналу"

Також портал "Знай.uа" писав, що новий наряд Фреймут насмішив фанатів.