9 травня телеканал "Україна" покаже українцям прем'єрний 12-серійний серіал "Чуже життя" виробництва компанії Star Media.

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Дії фільму розгортаються протягом драматичних 16 років – з 1939 по 1955 рік. Це сага про кохання чотирьох героїв, яким належить зіткнутися з найстрашнішим випробуванням – війною і повоєнними репресіями.

Кадри з фільму

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Головні герої стрічки – син директора великого заводу Віктор, вихованець дитбудинку Сергій, скромна продавчиня Поліна і яскрава актриса Любов. Їх долі переплелися для того, щоб проявити найкращі і найгірші людські риси.

Один вижив у концтаборі, але змушений жити під чужим ім'ям. Другий став героєм війни, але змушений брехати своїй дружині, щоб її не втратити. Обом жінкам доводиться приховувати свою минулу любов, щоб знайти собі місце в сьогоденні.

"Це людська сага про кохання, про поламаних долях героїв, про той непростий час, у якому їм довелося жити. За 12 серій герої проживають близько 20 років", – розповідає режисер Олег Фомін.

Кадри із фільму

Головні ролі в картині виконали відомі українські актори Сергій Стрельников, Олеся Фаттахова, Ілля Малаков і Катерина Астахова.

"Мій персонаж Віктор – мажор того часу. Нахабний, самовпевнений. Він закоханий і вважає, що якщо є мета, то немає ніяких перешкод. Те, що дівчина невільна, його абсолютно не стримує. Зізнаюся, мені не дуже подобається міркувати про персонажа, набагато цікавіше, яким глядач його побачить, як оцінить його дії. До того ж, я сам до кінця не знаю, яким вийшов Віктор… Він не проста людина і його дійсно було цікаво грати", - розповідаж про свого героя Сергій Стрельников.

Окрім того у стрічці знялися Дмитро Сарансков, Юрій Шликов, Світлана Зельбет, Олег Фомін, Ганна Васильєва, Олександра Польгуй, Людмила Загорська, Оксана Жданова та інші популярні артисти.

Зйомки проходили в Києві, Київській та Чернігівській областях і тривали близько півроку.

Нагадаємо, в Одесі у Кіностудії імені Олександра Довженка показали документальну стрічку "Крим. Оточені зрадою".

Як повідомляв раніше Знай.ua, останній сезон фентезійної саги "Гра престолів" телеканалу HBO вийшов у США.

Також Знай.ua писав про те, що світ втратив легендарну акторку, яка все життя присвятила мистецтву і вірі в Бога.