Світська левиця, яка прославилася завдяки реаліті-шоу, старша сестра Кім Кардашьян, Кортні Кардашян, радує фоловерів в Instagram не рідше, ніж її популярні сестрички. Нещодавно 39-річна мама трьох дітей похвалилася ідеальним тілом, рекламуючи популярний бренд. Так, артистка присіла на краєчок обіднього столу в абсолютно прозорому чорному боді, виставивши напоказ масивні груди і тонку талію.

За 17 годин пікантний знімок зібрав понад 1,3 млн. лайків. Фолловери ж залишилися в захваті від таких одкровень і почали засипати Кортні компліментами. Багато шанувальників зазначили, що жінка не виглядає старше 25 років і напевно є найсексуальнішою із сестричок. Втім, на відміну від Кім і Хлої світська левиця ніколи не зловживала пластичними операціями, хоча і любить підкоригувати зовнішність у фотошопі.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Хлої Кардашян показала доньку Тру Томпсон поблизу і без фільтрів.

Також Кайлі Дженнер присіла біля ліжка, надівши коротенький білий наряд і високі шкіряні ботфорти. Варто відзначити, що після святкування дня народження знаменитість стала платиновою блондинкою.

А ще Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.