Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася неймовірним образом, анонсуючи новий концерт-шоу "Королева ночі" в Краматорську. Так, артистка вийшла на сцену в дуже короткій червоній латексній сукні з глибоким декольте, вміло підкресливши ноги від вух і розкішні груди.

"Краматорськ, ви довго чекали - я теж! 🙌 І сьогодні це станеться!!! Вперше шоу "Королева Ночі" в стінах Бкіт НКМЗ. До швидкої зустрічі! 😏 ", - поділилася емоціями Полякова. Фолловери залишилися в захваті: "Полякова ти бездоганна, красуня, фігурка просто мрія кожної, молодчинка, розумна! Бомба", "Ви моя королева ночі 😻", "Красуня", "Ви Королева нашої естради,супер блондинка країни,я обожнюю Вас!", "Ідеал жінки", "Яка королева на троні.".

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.