Відомий український провідний, головний редактор чоловічого журналу XXL і новий герой культового проекту "Холостяк" Микита Добринін дуже активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість виклав тепле фото і розповів прихильницям про свої плани. Так, артист пояснив, чому важливо бути корисним людям і порадив все в житті робити щиро.

"Лечу по роботі в нову пригоду.
Добрий ранок☕️. Не завжди встигаю писати про це, але часто проводжу лекції для студентів університетів, розповідаю про журналіста, як про свою роботу.
Мені подобається ділитися знаннями. І не секрет, що самий перевірений спосіб побудувати сильне оточення— дозволити іншим людям вливатися в нього і наповнювати його цікавими подіями. Коли ти по-справжньому починаєш віддавати, ти частіше і легше отримуєш щось у відповідь. Мені стільки пишуть після таких зустрічей! Але це кайф, кайф бачити, як сьогодні людина в аудиторії, а через пару років вже веде свій і-нет проект✨. А варто всього зустрітися, обговорити і запалити. Якщо тобі хтось на щось скаржиться— вислухай , приділи кілька хвилин свого дорогоцінного часу. Швидше за все, ти поки не Ілон Маск, так що багато не втратиш🙋🏽‍♂️. Але сам помітиш, як круто бути корисним. І через час, повір, люди самі будуть віддавати, дякувати.
Може, ти сам коли-небудь повернешся до них за порадою, але це вже інше. Адже головне— робити все щиро. Ти почнеш пишатися собою, а коли ти гордий собою— ти впевнений у собі, і такій людині перешкоди дарма.", - поділився порадою Добринін. Фолловери не пройшли повз: "Бути щирим з самим ✊собою", "Красавчік❤️❤️❤️❤️❤️", "Ти хороший😊підняв настрій своєю Добринською посмішкою😊", "Микита ти суперськи виглядаєш.".

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що культовий глянець Forbes опублікував рейтинг молодих мільярдерів. Так, наймолодшим холостяком виявився норвежець, 25-річний Густав Магнус Витзе.

Також завидний «Холостяк» Микита Добринін розкрив таємниці особистого життя і пояснив, чому прийшов на проект.

А ще скандальний російський співак Єгор Крід став об'єктом насмішок в мережі.