Німецька рок-група Rammstein заявила про те, що скоро випустить новий альбом. Його тизер опублікували на офіційному каналі на відеохостингу YouTube.

Кадр з тізера

Реліз нового альбому легендарна група обіцяє представити через місяць. При цьому на кадру тизера жителі українського міста Херсон помітили знайомі пейзажі.

Херсон

У тизері показана дорожня розв'язка, знята з дрона. Українці помітили неймовірну схожість урбаністичного пейзажу з Каховською площею Херсона. У народі його іменують "Три багнети", однак на відео Rammstein монумент закрили зображенням сірника, який є символом нового альбому.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Раніше стало відомо, що легендарна німецька команда Rammstein на чолі з Тиллем Линдеманном повертається. Так, нещодавно вони представили перший за сім років кліп Deutchland, який наробив галасу в усьому світі.

Тепер вони вирішили подражнити аудиторію, опублікувавши кілька уривків з нових треків, які увійдуть у новий альбом команди. Реліз альбому, до речі, запланований на травень - 2019.

Раніше німці представили фрагменти пісень Radio і Zeig Dich на своєму Youtube-каналі. Тепер з'явилися уривки з ще трьох треків - Auslander, Puppe і Sex - тривалістю менше ніж півхвилини.

Новий альбом Rammstein виходить 17 травня. Поки група представила дев'ять уривків з пісень, які увійдуть у новий альбом, а також пісню і кліп Deutschland.

Нагадаємо, Ліндеманн бовкнув зайвого про Лободу і дитину.

Як повідомляв Знай. ua, Ліндеманн зробив те, на що не наважувався 10 років.

Знай. ua писав, що Ліндеманна "атакували" діти Жукова.