Після минулого дня народження та ювілейного концерту примадонни, в мережі з'явився дуже цікавий відеозапис. На ньому можна побачити "любовний трикутник" - Галкін, філіп Кіркоров і Пугачова.

Бурхливий роман Пугачової і Кіркорова, який тривав більше 11 років, досі згадують у пресі. Громадськість вважає, що молодих людей пов'язує більше, ніж просто дружні стосунки.

На вищезгаданому відеозаписі Алла Борисівна сидить на дивані, а Кіркоров примкнув до неї, опустившись на коліна і знімаючи прямий ефір. Артист знімає примадонну "в лайв" і виконує з нею пісню в дуеті. Зірки веселяться і відмінно проводять разом час.

В найнепідходящий момент "ідилію" колишніх закоханих порушив чоловік Пугачової. Галкін почав перекрикувати їх, було дуже помітно, що він обурюється поведінкою дружини і Кіркорова.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Ревний погляд відомого російського коміка справив на дописників неймовірне враження. По обличчю Галкіна було зрозуміло – дует дружини і Кіркорова вивів його з себе. Найцікавіше, що Алла Борисівна навіть не глянула на свого коханого, вона продовжувала співати, дивлячись в екран телефону Кіркорова.

Фоловерів засмутив той факт, що Галкін виявився "зайвим" в дуеті Кіркорова та Алли. Вони вважають, що Максим дуже розлютився на "парочку" і не спустить цю ситуацію на самоплив.

Нагадаємо, 15 квітня свій ювілей відсвяткувала легендарна співачка Алла Пугачова. Примадонні виповнилося 70 років. А 17 квітня відбудеться великий концерт Примадонни, приурочений до її ювілею.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

У залі її підтримували друзі та колеги, а у фіналі вечора на сцену вийшли родичі Примадонни, включаючи чоловіка і маленьких Гаррі і Лізу. Зі сцени прозвучали не тільки добре знайомі хіти, але й нові композиції, які артистка спеціально приготувала до заходу. Квитки були розкуплені ще задовго до самого концерту, а серед гостей вечора виявилися не тільки родичі Примадонни, але і її колеги.

Раніше Знай.uа повідомляв, що популярний співак, екс-соліст групи "Чай вдвоем" Стас Костюшкін набив тату на честь ювілею Примадонни.

Також Знай.uа писав, що Світлана Лобода виклала в мережу спільне фото зі своєю дочкою, а також Аллою Пугачовою та Максимом Галкіним.