Російський співак Сергій Челобанов розповів подробиці свого особистого життя в той період, коли він жив разом зі співачкою російської естради Аллою Пугачевою. Він поділився одкровеннями в передачі для російських ЗМІ.

В ефірі він зазначив, що вважає Аллу Пугачову найкращою жінкою в його житті. Крім того, він поділився неймовірною і дивною історією їх знайомства з примадонною.

"Пам'ятаю, що я прокинувся в одному черевику на маленькому диванчику. На обличчі помада, але не впевнений, що помада Алли — там була присутня ще одна жінка. Пам'ятаю, ми міцно випили за знайомство. Почалося все з коньячку, потім ми з Аллою інтимно танцювали, трохи ближче, ніж належить, притискаючись один до одного", - згадував композитор.

Крім того, Челобанов зазначив, що Пугачова була ненаситна і дуже пристрасна.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Жінка може бути красунею, розумницею, але якщо мене не влаштовує запах її волосся, то до побачення. Пугачова пахла нав'язливим сексом", - розповів артист.

Крім того, колишній коханий співачки вирішив розвіяти чутки про те, що Примадонна робила пластичну операцію на грудях у Швейцарії.

"Лікарі занесли інфекцію, після чого їй стало різко погано. Довелося повертатися в Росію, де медики поставили її на ноги. Робила вона операцію на груди заради мене – це питання до неї, не змогли відповісти на нього. По-моєму, у неї і так все було в порядку з цією справою", — резюмував він.

Пугачова і Челобанов перебували в цивільному шлюбі з 1990 по 1993 рік.

Нагадаємо, 70-річна Пугачова запалила, як у молодості.

Як повідомляв Знай. ua, фанати змусили Пугачову піти проти своєї волі.

Знай. ua писав, що хвору Пугачову "зцілили" ударом по голові.