Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографії з життя і різних виходів у світ. Нещодавно співачка презентувала новий пікантний кліп на пісню "Playmate", який на всю просуває у своєму Instagram. Однак цього разу Даша вирішила відійти від реклами власного кліпу і показала пікантні фото, які підкорили серця її шанувальників.

Як відомо, нещодавно Даша Астаф'єва публікувала гарячі обкладинки журналу Playboy зі своїми фото. Тепер же вона, мабуть, вирішила підтвердити свій статус зірки Playboy, і опублікувала не менш пікантні знімки. Для спекотної фотосесії артистка одягла чорний сітчастий наряд, який тільки злегка прикриває інтимні місця на її стрункому тілі з красивими вигинами. Свій образ співачка доповнила акуратними босоніжки на шпильці. При цьому волосся Даші розпущене в пишній "африканській" зачісці, а на її обличчі легкий макіяж. Даша відображена в сексуальній позі, сидячи на табуреті і підкреслюючи всі пікантні вигини.

У підписі до фотографії співачка написала: "@nickyashika for @piskunovart @alexandrpavlenko_#mua @naidenko_v #hair @daniamartemianov. Total look by @dior @versace @jujuboutique". Шанувальники в захваті від нової фотосесії Даші Астаф'євої і засипають зірку компліментами в коментарях. Багато відзначили витончену фігуру артистки, іншим сподобалася її незвичайна зачіска.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Даша, Ви офігенно-крута", Прекрасна", "Даша, Ви така красива", "Даша, як завжди, найкраща", "Фотки карколомні", "Дашенька, такі кучері тобі дуже пасують. І не забувай ніколи: не слухати тих, хто говорить протилежне", "Крута Даша Астаф'єва, просто супер", "Ну просто сексі", "Стильно", "Дуже ефектно", "Даша, як завжди, шикарна", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва презентувала новий кліп і активно його піарить у своєму Instagram.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв що Астаф'єва в ніжному платті розтопила серця фанатів.

Також портал "Знай.uа" писав, що спокуслива Астаф'єва змінилася до невпізнання.